Agenda

Esoterisch Genootschap

Lezingen en trancesessies

Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.

De thema’s hebben soms dezelfde titels als eerdere lezingen die Daan heeft gehouden maar zijn van een andere inhoud en mag men zien als een vervolg op eerder gehouden thema’s. Deze worden het komende seizoen gehouden in de volgende plaatsen: Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Amsterdam. Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie. Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Bij een aantal lezingen is onze boekentafel aanwezig met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie

Informatie
www.daanakkerman.nl
daanakkerman@icloud.com
+31(0)6-53104794


Datums 

GRONINGEN
13 september 2017 – “Fabeldieren in Legenden”
11 oktober 2017 – “Symboliek van Dromen”
8 november 2017 – ”Staat onze toekomst vast?" 

LEEUWARDEN
15 september 2017 – “Fabeldieren in Legenden”
20 oktober 2017– “Symboliek van Dromen”
17 november 2017 – ”Staat onze toekomst vast?" 

APELDOORN
27 september 2017 – “Fabeldieren in Legenden”
25 oktober 2017– “Symboliek van Dromen”
29 november 2017 – ”Staat onze toekomst vast?" 

AMSTERDAM
29 september 2017 – “Fabeldieren in Legenden”
27 oktober 2017– “Symboliek van Dromen”
1 december 2017 – ”Staat onze toekomst vast?" 


Lezingen

“Fabeldieren in Legenden” (september)
Waar komen ze vandaan: de verhalen over, eenhoorns, vuurspuwende draken, elfen, feeën en kabouters?  De z.g. fabeldieren die genoemd worden in de eeuwenoude verhalen? Volgens paragnost Daan Akkerman hebben de eenhoorn, draken, het vliegend paard zoals de Pegasus en het half paard half man Centaurus echt bestaan. In lang vervlogen tijden leefden zij op het verzonken continent Atlantis. Door wie en hoe zij zijn ontstaan en waarom en hoe ze zijn verdwenen, maar ook waar ze nog wel te vinden zijn weet Daan te vertellen uit de informatie van de Meesters van het Licht.
Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakrameditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

“Symboliek van Dromen” (oktober)
In deze lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring als droom- en symboliekduider en wordt u wegwijs gemaakt in de mystieke wereld van de eeuwenoude symboliek van dromen. Er wordt ook aandacht besteed aan uittredingen in de zogenaamde ‘hallen der lering’, waar mensen die uittreden onderricht krijgen van de engelen en lichtwezens. Daan legt uit waarom dit verschijnsel steeds meer toeneemt. Hij geeft in de lezing ook uitleg over uw specifieke droom en over de verschillende vormen van dromen, zoals voorspellende dromen. Ook gaat hij in op wat er schuilgaat achter de z.g. verwerkingsdroom en de vraag of angstdromen (nachtmerries) ook betekenis hebben. 
Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

”Staat onze toekomst vast?" (november)
Het thema: “Staat onze toekomst vast?” is een thema dat tot stand is gekomen door de vele vragen die Daan krijgt van cliënten in zijn praktijk, veel mensen hebben deze vragen, vaak na aanleiding van ingrijpende gebeurtenissen, u kent ze wel de vragen: “Moest dit zo zijn?”. “Staat alles al vast?”. “Heeft de mens een voorbestemming?”  Volgens de Lichtwezens die door Daan heen spreken als hij in trance is, is alles afhankelijk van de wet van karma (de wet van oorzaak en gevolg) en heeft de mens door de keuzes die wij maken daardoor de toekomst zelf in de hand. Daan zal deze avond ingaan op het thema, maar hij zal ook vertellen uit zijn jarenlange praktijk ervaring (sinds 1981) over wonderlijke gebeurtenissen die beslist geen toeval kunnen zijn. Na de pauze is er ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen.
Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakrameditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Locatie Groningen

 • Multifunctioneel centrum
 • 06 5310 4794
 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Locatie Leeuwarden

 • Odd Fellowhuis
 • 06 5310 4794
 • Emmakade 48
  8933 AT Leeuwarden

Locatie Apeldoorn

 • Stilstaan bij Bewegen
 • 06 5310 4794
 • Arnhemseweg 271
  7333 NB Apeldoorn

Locatie Amsterdam

 • Centrum Rafael
 • 06 5310 4794
 • Krugerplein 21 hs
  1092 KA Amsterdam