Agenda

Esoterisch Genootschap

Lezingen en trancesessies

Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepings-avonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.

De thema’s hebben soms dezelfde titels als eerdere lezingen die Daan heeft gehouden maar zijn van een andere inhoud en mag men zien als een vervolg op eerder gehouden thema’s. Deze worden het komende seizoen gehouden in de volgende plaatsen: Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Amsterdam. Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie. Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Bij een aantal lezingen is onze boekentafel aanwezig met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie

In verband met Goede Vrijdag en meer, zijn alle lezingen in Amsterdam deze keer op donderdag, niet op vrijdag!

Informatie
www.daanakkerman.nl
daanakkerman@icloud.com
+31 (0)6 5310 4794


Datums 

GRONINGEN

wo 14 februari 2018 – ”Aardstralen en Leylines”

wo 14 maart 2018 – ”Ziele Reizen in de Hallen ...”
wo 11 april 2018 – ”Heksen en Magiërs"

LEEUWARDEN

vr 16 februari 2018 – ”Aardstralen en Leylines”
vr 16 maart 2018 – ”Ziele Reizen in de Hallen ...” 

vr 20 april 2018 – ”Heksen en Magiërs"

APELDOORN
wo 28 februari 2018 – ”Aardstralen en Leylines”

wo 28 maart 2018 – ”Ziele Reizen in de Hallen ...”

wo 25 april 2018 – ”Heksen en Magiërs"


AMSTERDAM (deze keer op do-avond)

do 1 maart 2018 – ”Aardstralen en Leylines”
do 29 maart 2018 – ”Ziele Reizen in de Hallen ...”

do 26 april 2018 – ”Heksen en Magiërs"


Lezingen

“Aardstralen en Leylines”
februari (1 maart voor Amsterdam)

Er is veel geschreven over leylines en aardstralen, in de oudheid maakten onze voorouders gebruik van het zogenaamde wichelroede lopen om zo te detecteren of op de plaats waar ze b.v. een huis wilden bouwen wel geschikt was. Ook in onze huidige tijd zijn er nog steeds mensen die kunnen aanwijzen waar zich leylines of aardstralen bevinden. Paragnost en trance medium Daan Akkerman, spreekt vanavond over dit thema uit vanuit zijn jarenlange ervaring met aardstralen etc. hoe legt uit in een boeiende lezing wat voor lichamelijke en geestelijke problemen er kunnen optreden als mensen op een aardstraal wonen en wat daar aan is te doen om de aardstraal weer te neutraliseren.
Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

“Ziele Reizen in de Hallen der Leringen”
maart

In deze lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring als paragnost en medium en wordt u wegwijs gemaakt in de mystieke wereld van de eeuwenoude kennis van uittredingen. Er wordt ook aandacht besteed aan ziele reizen in de zogenaamde ‘hallen der lering’, waar mensen die uittreden onderricht krijgen van de engelen en lichtwezens. Daan legt uit waarom dit verschijnsel steeds meer toeneemt. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

”Heksen en Magiërs"
april

Het thema: “Heksen en Magiërs” is een thema dat tot stand is gekomen door de vele vragen die Daan krijgt van cliënten in zijn praktijk, veel mensen hebben deze vragen, vaak na aanleiding van het gevoel dat zij betoverd zijn of vervloekt. Hoe zou het kunnen dat zoveel mensen het gevoel hebben vervloekt te zijn of dat ze betoverd zijn? Daan verteld in deze lezing hoe dat werkt en wat men er tegen kan doen. Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakrameditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Locatie Groningen

 • Multifunctioneel centrum 'MFC De Wijert/Helpman" – www.mfcgroningen.nl
 • 06 5310 4794
 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Locatie Leeuwarden

 • Odd Fellowhuis – www.frisialoge.nl
 • 06 5310 4794
 • Emmakade 48
  8933 AT Leeuwarden

Locatie Apeldoorn

 • Source of Light – www.source-of-light.nl
 • 06 5310 4794
 • Amersfoortseweg 1
  7313 AA Apeldoorn

Locatie Amsterdam

 • De Oase – www.oasestichting.nl
 • 06 5310 4794
 • Vrolikstraat 281
  1091 VC Amsterdam