Open dag

Uitnodiging
Zomermiddag in
kasteel “Spelderholt”

Op zondagmiddag 6 augustus 2017 in Beekbergen (nabij Apeldoorn) organiseert Stichting Het Esoterisch Genootschap een esoterische zomermiddag met een trance-sessie door medium Daan Akkerman en een boeiende lezing “Orbs en andere licht-fenomenen” gegeven door Ed Vos. Ook wordt er spirituele/meditatieve muziek ten gehore gebracht door middel van een Keynote presentatie.

Daan

Daan Akkerman

Over Ed Vos
Ed Vos is een Nederlandse beroepsfotograaf, die naast zijn werkzaamheden in de fotografie, uitermate geïnteresseerd is in allerlei onderwerpen die niet direct met onze huidige realiteit te maken hebben. Hij benadert die onderwerpen op zowel esoterische, als wetenschappelijke wijze. Tevens is hij een gedreven graancirkelonderzoeker.

Ed Vos   Ed Vos

De lezing wordt ondersteund met beeld en film materiaal via Keynote presentatie.

Over Daan Akkerman
Deze middag zal Daan Akkerman paragnost, trance medium en voorzitter van het Esoterisch Genootschap in een trancesessie vragen beantwoorden van de aanwezigen. De vragen kunnen van tevoren worden ingediend via email aan het Esoterisch Genootschap.
Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee (Groningen), waar hij nog steeds woonachtig is en zijn praktijk als paragnost uitoefent. Als kind al zag hij entiteiten en had ook andere paranormale ervaringen. Hij was er zich niet van bewust dat anderen dit niet zagen. Ook deed hij toen al spontaan voorspellingen die eigenlijk altijd uitkwamen. Deze gave heeft hij benut en verdiept.
Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen van alle rangen en standen zoals: ministers, commissarissen van de Koning(in), groot industriëlen, artsen, professoren en beroemde artiesten etc. uit Nederland, Duitsland, Turkije en uit vele andere landen, hebben hem geraadpleegd.

Programma

12:30 uur zaal open/muziek/klassiek meditatief tot …
13.30 uur ontvangst met koffie/thee
13.30 uur openingswoord
13.45 uur lezing door Ed Vos / met Keynote
13.45 uur presentatie
14.45 uur pauze/muziek/koffie/thee/petit four
15.30 uur openingsmeditatie/trancesessie door Daan
15.30 uur Akkerman/sluitingsmeditatie
17.00 uur drankje en vervolgens uitgebreid luxe
17.00 uur buffet met soep, luxe belegde broodjes,
17.00 uur salades en fruit na
18.00 uur afsluiting met meditatieve muziek
 • Tijden bij benadering

Het buffet etcetera in ‘Kasteel Spelderholt’ wordt verzorgd door restaurant ’Spelderholt’.

Entree
€ 49,95 (inclusief entree lezing, meditatie, trancesessie, met koffie, thee, petit four, eindigend met luxe buffet)

Locatie
"Kasteel Spelderholt”
Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen
Tel: 055 506 88 47

Datum
Zondag 6 augustus 2017, aanvangstijd 12:30 uur. Ontvangst in de kasteelhal, sluiting ca. 18:00 uur in de open haard zaal.