In samenwerking met
'Yoga & Activiteteiten centrum NovaStrada'

Lieve Vrienden, wat gaat de tijd toch snel, we zijn alweer aan het einde van ‘seizoen 2019’ met de lezingen en uitgave van de Par Lanto, daarom ter afsluiting van het voorjaarsseizoen:

Op zondagmiddag 19 mei in Roden (nabij Groningen) organiseert Stichting Het Esoterisch Genootschap een esoterische voorjaarsmiddag met een trancesessie door trance medium Daan Akkerman, een boeiende lezing: ’Het Nieuwe Genezen’ ook gegeven door Daan Akkerman en ter afsluiting een biologisch buffet. Er wordt daarnaast ook mooie spirituele/meditatieve muziek ten gehore gebracht.


“Het nieuwe genezen”

Na de uitgave, van het boek “Ziekte, Karma de weg naar Genezing” door het Esoterisch Genootschap is de visie op de relatie tussen karma, genezing en in een geheel ander licht komen te staan. In de deze lezing zal Daan over ervaringen door mensen met ziekte vertellen, over het zelf-helend vermogen, en dat vooral in het licht van karma. Want is karma ver-erfbaar via een orgaandonatie? En hoe zit het dan met de orgaan-ontvanger? Is de een na orgaan-transplantatie en stukje karma kwijt? En heeft de gedoneerde dan na orgaantransplantatie een stukje karma van de orgaandonateur geërfd?

Wat is het nieuwe genezen? Hierin wordt uitgegaan van het idee dat alles een oorzaak heeft ofwel gerelateerd is aan de wet van karma. Zodat ziekte ons iets wil vertellen over waarom en waardoor de mens ziek is geworden, het nieuwe genezen gaat ervan uit, dat we met inzicht, energetisch werk maar ook met middelen zoals, bioresonantie, quantum healing, reiki en aura en chakra healing heel veel kunnen bereiken. Als we maar aan de oorzaken willen werken, hoe dit allemaal in zijn werk gaat daar zal Daan in deze boeiende lezing uitgebreid op ingaan.

De lezing is tevens een introductie op de cursus: “Het nieuwe genezen” Aura, Chakra & Healing met Daan Akkerman die tevens bij Yogacentrum NovaStrada wordt gegeven. Tijdens deze vier bijeenkomsten op 1, 2, 15 en 16 juni wordt op de relatie tussen ziekte, geest en lichaam ingegaan. Kortom wat wil ziekte ons nog meer zeggen behalve dat we uit balans zijn geslagen. Hoe kunnen we weer in balans komen? Hoe kunnen we onszelf en anderen genezen? Ook het thema ‘intuïtieve ontwikkeling’ wordt uitgebreid besproken en met verschillende behandelwijzen geoefend.


Over Daan Akkerman

Deze middag zal Daan Akkerman - paragnost, trance medium en voorzitter van het Esoterisch Genootschap - in een trancesessie vragen beantwoorden van de aanwezigen. De vragen kunnen van tevoren worden via email aan het Esoterisch Genootschap ingediend.
Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee (Groningen), waar hij nog steeds woonachtig is en zijn praktijk als paragnost uitoefent. Als kind al zag hij entiteiten en had ook andere paranormale ervaringen. Hij was er zich niet van bewust dat anderen dit niet hadden. Ook deed hij toen al spontaan voorspellingen die eigenlijk altijd uitkwamen.
Deze gave heeft hij benut en verdiept. Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen van alle rangen en standen zoals ministers, commissarissen van de Koning(in), groot industriëlen, artsen, professoren en beroemde artiesten etc. uit Nederland, Duitsland, Turkije en uit vele andere landen, hebben hem geraadpleegd.

Naast zijn werk als paragnost is Daan Akkerman ook trance medium voor het Esoterisch Genootschap. Tijdens de trancesessies is Daan volledig in trance en krijgt hij antwoorden van het Witte Broederschap door, met name van meester Lanto. De sessies worden in het periodiek ‘Par Lanto’ gepubliceerd. Daan Akkerman geeft ook leiding aan verdieping- en meditatie-bijeenkomsten van het Esoterisch Genootschap. Deze lezingen worden in Groningen, Leeuwarden, Amsterdam en Klarenbeek (bij Apeldoorn) gehouden. Daan is auteur van diverse boeken en magazines, in zowel het Nederlands als Duits en Engels. Hij geeft ook diverse cursussen in binnen- en buitenland.

Programma

13:00 uur:
Zaal open/muziek/klassiek meditatieve muziek en ontvangst met koffie/thee
13:30 uur: Openingswoord
13.45 uur: Lezing door 'Het Nieuwe Genezen' door Daan Akkerman
14.45 uur: Pauze/muziek/koffie/thee/'bio lekkers'
15.30 uur: Openingsmeditatie/trancesessie door Daan Akkerman en sluitingsmeditatie
17.00 uur: Luxe biologisch buffet met lekkere lente soep, quiche, belegde broodjes, sapje, salades en fruit na
18.00 uur: Afsluiting met meditatieve muziek
• Tijden bij benadering


Kosten
De entree bedraagt € 49,95 inclusief lezing, trancesessie, koffie/thee, lekkers en biologisch voorjaarsbuffet.

Locatie
Yoga & Activiteiten centrum NovaStrada
Aan de Vaart 12
9301 ZH Roden
Voor meer informatie en een uitgebreide routebeschrijving:
- zie: www.novastrada.nl
- bel of App: 06 3004 1121

Datum
Zondag 19 mei 2019
Aanvangstijd 13 uur
Sluiting rond 18 uur

Extra informatie
Voor meer details over de lezing en de cursus:
- site: www.daanakkerman.nl
- e-mail: daanakkerman@icloud.com
- telefoon: 06 5310 4794


Aanmelden
Bij voorkeur per email, betaling vooraf per bank: NL 62 RABO 0382623878 onder vermelding van uw e-mailadres en/of postcode en huisnummer zodat we u een bevestiging van uw reservering(en) kunnen sturen. Door uw betaling is de reservering tevens definitief.

Belangrijk
Meldt u zich a.u.b. zo snel mogelijk per email of telefoon aan, de plaatsen zijn tot 40 personen beperkt !

Met vriendelijke groet,
Daan Akkerman – voorzitter E.G.Locatie Yoga & Activiteiten centrum NovaStrada