Agenda

Esoterisch Genootschap

Lezingen

Beste vrienden
Via deze weg wil ik jou en anderen uitnodigen om aan een aantal boeiende lezingen deel te nemen.

Wanneer en waar
De locaties zijn Groningen, Leeuwarden en Klarenbeek (nabij Apeldoorn). De sfeer en de meditatie en dialoog zijn volgens ons meer dan de moeite waard om mee te maken, het is steeds fijn om met gelijkgestemden van gedachten te kunnen wisselen. Lees verder hiernaast over de thema’s van de lezingen en over de datums.

De avonden
De bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.
Daan zal over hetgeen de Meesters van het Licht in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven hebben gezegd vertellen. Na de pauze is er ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of daar vragen over te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het beloven weer boeiende avonden te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ongeveer 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.
Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.
Bij de lezingen is onze boekentafel met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie aanwezig.

Aanvang
Inloop: 19.30 uur met koffie/thee
Lezing: 20.00 uur
Entree: € 10,00

Over Daan
Sinds 1985 geeft internationaal paragnost en trancemedium Daan Akkerman lezingen over allerlei esoterische thema’s in zowel Nederland als in Duitsland. Daarnaast is Daan voorzitter van het Esoterisch Genootschap.
Naast de vele trancesessies/lezingen geeft Daan ook workshops “Tarot en numerologie”, “Aura, chakra & healing” en “Dromen, symboliek en intuïtieve ontwikkeling”.

––––––Graag tot ziens.
––––––Met vriendelijke groet,
––––––namens stichting Esoterisch Genootschap,
––––––Daan Akkerman

Contact
Site: www.esoterischgenootschap.nl
E-mail: daanakkerman@icloud.com
Mobiel: +31 (0)6 5310 4794

Datums

GRONINGEN
wo. 14 sept. 2022 – Verl., Heden en Toek. van Mars
wo. 19 okt. 2022 – Wat is een Tweelingziel?
wo. 16 nov. 2022 – Onze geboorte in de Kosmos

LEEUWARDEN
vr. 16 sept. 2022 –Verl., Heden en Toek. van Mars

vr. 21 okt. 2022 – Wat is een Tweelingziel?

vr. 18 nov. 2022 – Onze geboorte in de Kosmos


APELDOORN – KLARENBEEK
wo. 28 sept. 2022 – Verl., Heden en Toek. van Mars
wo. 26 okt. 2022 – Wat is een Tweelingziel?
wo. 30 nov. 2022 – Onze geboorte in de Kosmos

AMSTERDAM
??????????????


September:

Verleden, Heden en Toekomst van Mars

De Babyloniërs noemden de planeet naar de god van vuur, oorlog en vernietiging: Nergal waarschijnlijk vanwege zijn rode kleur. De Oude Grieken stelden Nergal gelijk aan hun god Ares noemden de planeet “De ster van Ares" betekent. Alle culturen wijzen aan de planeet het ele- ment vuur toe. Maar was Mars ooit be- woond? Had Mars ooit een atmosfeer, en hoe staat de planeet nu werkelijk in de aandacht van de wetenschap en we- reldmachten? Zal de mens Mars weer vruchtbaar maken en ooit op Mars wo- nen? Deze vragen en nog veel meer zal Daan Akkerman beantwoorden in deze lezing.


Oktober:

Wat is een tweelingziel?


Hoe verloopt het contact met je twee- lingziel? Waarom ben je soms wel geza- menlijk geïncarneerd en waarom soms niet? Kan je tweelingziel ook je gids zijn? Hoe herken je je tweelingziel? Op deze vragen zal Daan Akkerman ingaan in deze boeiende lezing en natuurlijk ook op al uw vragen aangaande dit thema.


November:

Onze Geboorte in de Kosmos


Een ding staat vast indien wij geboren worden zullen wij ook weer sterven, die dag komt voor ons allemaal eens. Maar wat komt er dan daarna? Atheïsten menen dat er daarna niets meer is zoiets van dood is dood, daarna is er niets meer! Maar de meeste mensen op aarde nemen aan dat er na de dood er een hiernamaals is, hoe dat is daar lopen de meningen nogal over uit een. Sommigen nemen de Bijbel als lei- draad anderen de Koran of Tora en andere heilige geschriften. Wat is de overeen- komst van al deze geloven? Spiritualisten nemen aan, meestal gestoeld op de aan- name dat er reïncarnatie bestaat, dit is dan meestal gefundeerd op het Taoïsme of Hindoeïsme/ Boeddhisme. Maar ook oude culturen zoals het Sjamanisme en andere ‘natuur’ volkeren nemen aan dat er geeste- lijk leven is na de dood. Is er leven na de dood? Zijn daar bewijzen van? Hoe gaat het als we weer worden geboren in de Kosmos?
Locatie Groningen

 • Multifunctioneel centrum 'MFC De Wijert/Helpman" – www.mfcgroningen.nl
 • 050 527 5407
 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Locatie Leeuwarden

 • Odd Fellowhuis – www.frisialoge.nl
 • 06 5310 4794
 • Emmakade ZZ 48
  8933 AT Leeuwarden

Apeldoorn – Klarenbeek

 • Jo-choaching - www.jo-coaching.nl
 • 06 5264 3400
 • Hanekerweg 15
  7381 AM Klarenbeek (nabij Apeldoorn)

Locatie Amsterdam

 • Lezingen Daan Akkerman
 • 06 5310 4794
 • Vrolikstraat 281
  1091 VC Amsterdam