Agenda

Esoterisch Genootschap

Lezingen

Beste vrienden
Via deze weg wil ik jou en anderen uitnodigen om aan een aantal boeiende lezingen deel te nemen.

Wanneer en waar
De locaties zijn Groningen, Leeuwarden en Klarenbeek (nabij Apeldoorn). De sfeer en de meditatie en dialoog zijn volgens ons meer dan de moeite waard om mee te maken, het is steeds fijn om met gelijkgestemden van gedachten te kunnen wisselen. Lees verder hiernaast over de thema’s van de lezingen en over de datums.

De avonden
De bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.
Daan zal over hetgeen de Meesters van het Licht in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven hebben gezegd vertellen. Na de pauze is er ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of daar vragen over te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het beloven weer boeiende avonden te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ongeveer 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.
Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.
Bij de lezingen is onze boekentafel met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie aanwezig.

Aanvang
Inloop: 19.30 uur met koffie/thee
Lezing: 20.00 uur
Entree: € 10,00

Over Daan
Sinds 1985 geeft internationaal paragnost en trancemedium Daan Akkerman lezingen over allerlei esoterische thema’s in zowel Nederland als in Duitsland. Daarnaast is Daan voorzitter van het Esoterisch Genootschap.
Naast de vele trancesessies/lezingen geeft Daan ook workshops “Tarot en numerologie”, “Aura, chakra & healing” en “Dromen, symboliek en intuïtieve ontwikkeling”.

––––––Graag tot ziens.
––––––Met vriendelijke groet,
––––––namens stichting Esoterisch Genootschap,
––––––Daan Akkerman

Contact
Site: www.esoterischgenootschap.nl
E-mail: daanakkerman@icloud.com
Mobiel: +31 (0)6 5310 4794

Datums

GRONINGEN
wo. 9 mrt 2022 – Paranormale ervaringen
wo. 13 apr 2022 – Toekomst nieuwetijdskinderen
wo. 11 mei 2022 – Leylines en ufo’s

LEEUWARDEN
vr. 18 mrt 2022 – Paranormale ervaringen
vr. 15 apr 2022 – Toekomst nieuwetijdskinderen
vr. 20 mei 2022 – Leylines en ufo’s

APELDOORN – KLARENBEEK
wo. 30 mrt 2022 – Paranormale ervaringen
wo. 27 mrt 2022 – Toekomst nieuwetijdskinderen
wo. 25 mei 2022 – Leylines en ufo’s

AMSTERDAM
vr. 25 mrt 2022 – Paranormale ervaringen
vr. 29 apr 2022 – Toekomst nieuwetijdskinderen
vr. 27 mei 2022 – Leylines en ufo’s

Maart
Paranormale ervaringen met engelen en gidsen

Volgens de lichtwezens van de Witte Broederschap en de meester Lanto, heeft ieder mens een gids, ook wel een beschermengel genoemd. Dan komen al snel de vragen bij ons op: ‘Wat kan een gids voor ons doen?’, en ‘Hoe kan ik in contact komen met mijn gids?’, ‘Waar komen de beschermengelen vandaan en wat kunnen zij voor ons doen of voor moeder aarde?’
Vanzelfsprekend heeft ook het ‘vragenteam’ van het Esoterisch Genootschap deze vragen aan de lichtwezens van de Witte Broederschap gesteld. We kregen prachtige, diepgaande antwoorden over hoe wij als mensen in contact kunnen komen met onze gidsen, waar de engelen vandaan komen en wat hun verschillende taken in het universum zijn.
Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra-meditatie, daarna de lezing en na de pauze om ± 21.30 uur voldoende gelegenheid tot dialoog.

April
Hebben de nieuwetijdskinderen nog toekomst in het onderwijs?

Vaak horen we over nieuwetijdskinderen. Waarom zijn ze juist nu met zovelen in incarnatie op aarde? Waarom bezoeken deze wezens ons juist nu, terwijl in onze wereld de contrasten tussen arm en rijk, ontwikkeld en niet ontwikkeld zo groot zijn? Volgens Daan zijn ze gekomen om ons liefde en licht te brengen, niet door ons te beleren, maar juist door ons een voorbeeld te geven, doordat zij niet de competitie zoeken. Vaak hebben deze kinderen het daardoor moeilijk in de wereld van ons onderwijs.
Wat dit gaat betekenen voor de toekomst van deze kinderen maar ook voor ons? Hier zal Daan uitgebreid op ingaan. Deze boeiende avond begint met een aura- en chakra-meditatie voorafgaand aan de lezing en na de pauze om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Mei
Leylines en ufo’s

Volgens de lichtwezens van de Witte Broederschap en de meester Lanto, heeft ieder mens een gids, ook wel een beschermengel genoemd. Dan komen al snel de vragen bij ons op: ‘Wat kan een gids voor ons doen?’, en ‘Hoe kan ik in contact komen met mijn gids?’, ‘Waar komen de beschermengelen vandaan en wat kunnen zij voor ons of voor moeder aarde doen?’
Vanzelfsprekend heeft ook het ‘vragenteam’ van het Esoterisch Genootschap deze vragen aan de lichtwezens van de Witte Broederschap gesteld. We kregen prachtige, diepgaande antwoorden over hoe wij als mensen in contact kunnen komen met onze gidsen, waar de engelen vandaan komen en wat hun verschillende taken in het universum zijn.
Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakrameditatie, daarna de lezing en na de pauze om ± 21.30 uur voldoende gelegenheid tot dialoog.

Locatie Groningen

 • Multifunctioneel centrum 'MFC De Wijert/Helpman" – www.mfcgroningen.nl
 • 050 527 5407
 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Locatie Leeuwarden

 • Odd Fellowhuis – www.frisialoge.nl
 • 06 5310 4794
 • Emmakade ZZ 48
  8933 AT Leeuwarden

Apeldoorn – Klarenbeek

 • Jo-choaching - www.jo-coaching.nl
 • 06 5264 3400
 • Hanekerweg 15
  7381 AM Klarenbeek (nabij Apeldoorn)

Locatie Amsterdam

 • Praktijk D. Akkerman
 • 06 5310 4794
 • Marnixstraat 130H
  1015 WX Amsterdam