Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Zij verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia biedt deze lezing vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog aan in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. Het is een lezing met meditatieve oefeningen, door Dr. Saskia Bosman, bioloog.
Hoe kun je de pijnappelklier (epifyse) inzetten ter ondersteuning van je gezondheid en innerlijke groei?
Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De cellen ervan zijn zowel hersen-neuronen hormoon producerende cellen. Ze communiceren via elektrische signalen met de rest van ons zenuwstelsel en met onze zintuigen en ze geven hormonen af aan ons bloed, die ons hele lichaam beïnvloeden en bepalen in welke bewustzijnsstaat we zijn.
De pijnappelklier is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Het orgaantje is een fijn afstelbare kosmische ontvanger en antenne. Over de rol van de pijnappelklier voor het behoud van onze gezondheid en bij ziekten en genezing. Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier. De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving. De biologie van de pijnappelklier.

De pijnappelklier en het bewustzijn
Evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan. De pijnappelklier hormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk. De mogelijke rol van de kristalletjes in de pijnappelklier cellen als zenders en ontvangers.
De pijnappelklier als kosmische antenne. We beginnen met een geleide meditatie en sluiten af met een meditatieve oefening voor de pijnappelklier en er zal gelegenheid zijn voor vragen.

Daan Akkerman

Deze middag zal Daan - paragnost, trance medium en voorzitter van het Esoterisch Genootschap - in een trancesessie vragen beantwoorden van de aanwezigen. De vragen kunnen van tevoren worden via email aan het Esoterisch Genootschap ingediend.
Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee (Groningen), waar hij nog steeds woonachtig is en zijn praktijk als paragnost uitoefent. Als kind al zag hij entiteiten en had ook andere paranormale ervaringen. Hij was er zich niet van bewust dat anderen dit niet hadden. Ook deed hij toen al spontaan voorspellingen die eigenlijk altijd uitkwamen.
Deze gave heeft hij benut en verdiept. Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen van alle rangen en standen zoals ministers, commissarissen van de Koning(in), groot industriëlen, artsen, professoren en beroemde artiesten etc. uit Nederland, Duitsland, Turkije en uit vele andere landen, hebben hem geraadpleegd.

Programma

12:30 uur:
Zaal open/muziek/klassiek meditatieve muzieken ontvangst met koffie/thee
13:30 uur: Openingswoord
13.45 uur: Lezing
14.45 uur: Pauze/muziek/koffie/thee/ petit four
15.30 uur: Openingsmeditatie/trancesessie door Daan Akkerman en sluitingsmeditatie
17.00 uur: Drankje en een uitgebreid Luxe biologisch buffet met soep, belegde broodjes, salades en fruit na
18.00 uur: Afsluiting met meditatieve muziek
• Tijden bij benadering

Kosten
De entree bedraagt € 49,95 inclusief lezing, trancesessie, koffie/thee, lekkers en biologisch vegetarisch buffet.

Locatie
NovaStrada
Aan de Vaart 12
9301 ZH Roden
Voor meer informatie en een uitgebreide routebeschrijving:
- zie: www.novastrada.nl
- bel of App: 06 3004 1121

Datum
Zondag 26 januari 2020
Aanvangstijd 12:30 uur
Sluiting rond 18:00 uur

Extra informatie
Voor meer details over de lezing en de cursus:
- site: www.daanakkerman.nl
- e-mail: daanakkerman@icloud.com
- telefoon: 06 5310 4794


Aanmelden
Bij voorkeur per email, betaling vooraf per bank: NL 62 INGB 0008 3089 63 onder vermelding van uw naam, postcode en huisnummer en e-mailadres (vervang @ dan door A) Door uw betaling is de reservering tevens definitief.

Belangrijk
Meldt u zich a.u.b. zo snel mogelijk per email of telefoon aan, het aantal plaatsen is tot 40 beperkt!

Met vriendelijke groet,
Daan Akkerman – voorzitter E.G.


NovaStrada