Agenda

Esoterisch Genootschap

Lezingen

Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.

De thema’s hebben soms dezelfde titels als eerdere lezingen die Daan heeft gehouden maar zijn van een andere inhoud en mag men zien als een vervolg op eerder gehouden thema’s. Deze worden het komende seizoen gehouden in de volgende plaatsen: Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Amsterdam.
Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie. Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Bij een aantal lezingen is onze boekentafel aanwezig met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie.

Informatie
www.daanakkerman.nl
daanakkerman@icloud.com
+31 (0)6 5310 4794


Datums

GRONINGEN

wo 12 september 2018 – ”Reïncarnatie”

wo 10 oktober 2018 – ”Paranormale ontwikkeling"
wo 14 nov. 2018 – ”Wat brengt ons de toekomst?”

LEEUWARDEN

vr 21 september 2018 – ”Reïncarnatie”
vr 19 oktober 2018 – ”Paranormale ontwikkeling"
vr 16 nov. 2018 – ”Wat brengt ons de toekomst?”

APELDOORN
wo 26 september 2018 – ”Reïncarnatie”

wo 24 oktober 2018 – ”Paranormale ontwikkeling"
wo 28 nov. 2018 – ”Wat brengt ons de toekomst?”

AMSTERDAM
vr 28 september 2018 – ”Reïncarnatie”
vr 26 oktober 2018 – ”Paranormale ontwikkeling"
vr 30 nov. 2018 – ”Wat brengt ons de toekomst?”

Lezingen

“Reïncarnatie”
September

Er is veel over het thema reïncarnatie geschreven. Maar bestaat het echt? Zijn er wel echte bewijzen van reïncarnatie en hoe is reïncarnatie verbonden aan het thema karma? Daan zal u via een boeiende lezing meenemen in het thema en uitleggen hoe u zelf kunt ervaren door een korte meditatie en regressie waar en hoe u mogelijk in een vorig leven hebt geleefd. Ook zal Daan ingaan op wat vanuit uw reïncarnatie verleden uw huidige leerschool (karma) zal kunnen zijn op aarde.
Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

“Paranormale ontwikkeling”
Oktober

Omgaan met de Geestelijke wereld van Engelen en Lichtwezens
In deze lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring als paragnost en wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van het thema. Daan geeft al jaren cursussen over paranormale ontwikkeling, ook in deze lezing zal Daan een aantal praktische tips geven hoe u gemakkelijker kan weten hoe u met de geestelijke wereld van Engelen en Lichtwezens kan omgaan. Wie en wat zijn Engelen? Wat zijn Lichtwezens? Hoe is de wereld van het geestelijke en hoe verhoudt zich dat met ons? Dat zijn vragen die Daan regelmatig krijgt in zijn praktijk. Daan is al jaren trance medium voor het EG en zal vanavond ook ingaan op de verschillen wijzen van mediumschap en hoe men dit kan ontwikkelen. Veel mensen willen graag zelf contact met de wereld van Engelen en Lichtwezens hoe een ieder op een veilige wijze contact kan maken met de ‘geestelijke’ wereld zal Daan vanavond uit de doeken doen in deze boeiende lezing. Over deze en aanvullende thema’s gaat het deze avond. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen, Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema.
Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

”Wat brengt ons de toekomst"
November
Volgens de Meesters van het Licht
Het Aquarius tijdperk is begonnen, wij zien hoe snel de wereld zich veranderd, precies zoals de Meesters van de Witte Broederschap als sinds decennia voorspellen. Het is niet alleen stoffelijk wat zich veranderd maar vooral ook energetisch, steeds meer super-sensitieve mensen uiten zich, het paranormale is al heel normaal, nieuwetijdskinderen en karma/reïncarnatie zijn totaal ingeburgerde begrippen geworden. Maar hoe gaat het verder, hoe gaat de mensheid verder op het pad van de nieuwe tijd, hierop geeft Daan Akkerman in deze lezing antwoord en zal verhalen over dat wat de geestelijke wereld hierover heeft gezegd. We zien in de gehele wereld, ook in het klimaat allerlei veranderingen, doch ook in religies, economie, politiek, wetten en regels. Daan zal ook ingaan op de meest recente voorspellingen die de Meesters van het Licht voor de mensheid hebben gegeven.
Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Locatie Groningen

 • Multifunctioneel centrum 'MFC De Wijert/Helpman" – www.mfcgroningen.nl
 • 06 5310 4794
 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Locatie Leeuwarden

 • Odd Fellowhuis – www.frisialoge.nl
 • 058 267 4145
 • Emmakade 48
  8933 AT Leeuwarden

Locatie Apeldoorn

 • Source of Light – www.source-of-light.nl
 • 06 5310 4794
 • Amersfoortseweg 1
  7313 AA Apeldoorn

Locatie Amsterdam

 • De Oase – www.oasestichting.nl
 • 020 625 1812
 • Vrolikstraat 281
  1091 VC Amsterdam