Agenda

Esoterisch Genootschap

Lezingen

Beste vrienden
Wat gaat de tijd toch snel, we zijn alweer toe aan het begin van het ‘herfst seizoen 2019’ met lezingen en uitgave van de Par Lanto, met nog in herinnering de mooie opendag in Roden die op alle punten bijzonder geslaagd was: de lezing, opkomst en het uitstekend biologisch verzorgd buffet.

Uitnodiging
Via deze weg wil ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan deze boeiende lezingen in het najaar van 2019. Voor de komende maanden is er ook nieuwe informatie en uitbreiding op het thema bijgekomen: “Regressie in vorige levens”.

Soms bekend
Een aantal mensen die in de voorgaande jaren de lezingen regelmatig bezochten, meldde ons dat zij niet meer naar de lezingen komen omdat er geen nieuwe thema’s meer bijkomen, zo in de trant van "we hebben het allemaal al eens gehoord". Het is zeker zo dat er wel wat informatie herhaald wordt, maar er komt ook steeds weer nieuwe geactualiseerde informatie bij, ook al hebben de lezingen titels die op voorgaande titels lijken. Als u om die reden verstek laat gaan zou het toch jammer zijn dat u nou net die speciale boeiende informatie mist.

Wanneer en waar
De locaties zijn Groningen, Leeuwarden, Klarenbeek nabij Apeldoorn en Amsterdam. Ook de sfeer en de meditatie en dialoog zijn volgens ons meer dan de moeite waard om mee te maken, het is toch fijn om met gelijk gestemden van gedachten te wisselen? Lees verder onder aan deze uitnodiging voor locaties en thema’s van de lezingen.

De avonden
Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.
Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het beloven weer boeiende avonden te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ongeveer 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.
Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.
Bij de lezingen is onze boekentafel met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie aanwezig.

Aanvang
Inloop: 19.30 uur met koffie/thee
Lezing: 20.00 uur
Entree: € 10,00

Over Daan
Sinds 1985 geeft internationaal paragnost en trancemedium Daan Akkerman lezingen over allerlei esoterische thema’s in zowel Nederland als in Duitsland. Daarnaast is Daan voorzitter van het Esoterisch Genootschap.
Naast de vele trancesessies/lezingen geeft Daan ook workshops “Tarot en numerologie”, “Aura, chakra & healing” en “Dromen, symboliek en intuïtieve ontwikkeling”.

––––––Graag tot ziens.
––––––Met vriendelijke groet,
––––––namens stichting Esoterisch Genootschap,
––––––Daan Akkerman

Contact
Site: www.esoterischgenootschap.nl
E-mail: daanakkerman@icloud.com
Mobiel: +31 (0)6 5310 4794

Datums

GRONINGEN

wo 11 september – Regressie, terug in Vorige Levens

wo 9 oktober – Intuïtieve Ontwikkeling
wo 13 november – Predestinatie: staat alles al vast?

LEEUWARDEN

vr 20 september – Regressie, terug in Vorige Levens
vr 18 oktober – Intuïtieve Ontwikkeling
vr 15 november – Predestinatie: staat alles al vast?

KLARENBEEK (nabij Apeldoorn)
wo 25 september – Regressie, terug in Vorige Levens

wo 30 oktober – Intuïtieve Ontwikkeling
wo 27 november – Predestinatie: staat alles al vast?

AMSTERDAM
vr 27 september – Regressie, terug in Vorige Levens
vr 25 oktober – Intuïtieve Ontwikkeling
vr 29 november – Predestinatie: staat alles al vast?


Lezingen

September
Regressie, terug in vorige levens

Er is veel geschreven over het thema regressie. Maar bestaat het echt? Zijn er wel echte bewijzen van reïncarnatie en hoe is reïncarnatie verbonden aan het thema karma? Daan zal u via een boeiende lezing meenemen in het thema en uitleggen hoe u zelf kunt ervaren door een korte meditatie en regressie waar en hoe u mogelijk in een vorig leven hebt geleefd. Ook zal Daan ingaan op wat vanuit uw reïncarnatie verleden uw huidige leerschool (karma) zal kunnen zijn op aarde. Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.


Oktober

Intuïtieve Ontwikkeling
Omgaan met de Geestelijke wereld van Engelen en Gidsen
In deze lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring als paragnost en wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van het thema intuïtie. Daan geeft al jaren cursussen over paranormale ontwikkeling, ook in deze lezing zal Daan een aantal praktische tips geven hoe u gemakkelijker kan weten hoe u met de geestelijke wereld van Engelen en Gidsen kan omgaan. Wie en wat zijn Engelen? Wat zijn Gidsen? Hoe is de wereld van het geestelijke en hoe verhoudt zich dat met ons? Dat zijn vragen die Daan regelmatig krijgt in zijn praktijk. Daan is al jaren trance medium voor het EG en zal vanavond ook ingaan op de verschillen wijzen van mediumschap en hoe men dit kan ontwikkelen.
Veel mensen willen graag zelf contact met de wereld van Engelen en Gidsen hoe een ieder op een veilige wijze contact kan maken met de ‘geestelijke’ wereld zal Daan vanavond uit de doeken doen in deze boeiende lezing. Over deze en aanvullende thema’s gaat het deze avond.


November

Predestinatie: staat alles al vast?

Volgens de Meesters van het Licht
Het Aquarius tijdperk is begonnen, wij zien hoe snel de wereld zich veranderd, precies zoals de Meesters van de Witte Broederschap als sinds decennia voorspellen. Het is niet alleen stoffelijk wat zich veranderd maar vooral ook energetisch, steeds meer super-sensitieve mensen uiten zich, het paranormale is al heel normaal, nieuwetijdskinderen en karma/reïncarnatie zijn totaal ingeburgerde begrippen geworden.
Maar hoe gaat het verder, hoe gaat de mensheid verder op het pad van de nieuwe tijd, hierop geeft Daan Akkerman in deze lezing antwoord en zal verhalen over dat wat de geestelijke wereld hierover heeft gezegd. We zien in de gehele wereld, ook in het klimaat allerlei veranderingen, doch ook in religies, economie, politiek, wetten en regels. Daan zal ook ingaan op de meest recente voorspellingen die de Meesters van het Licht voor de mensheid hebben gegeven.
Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Locatie Groningen

 • Multifunctioneel centrum 'MFC De Wijert/Helpman" – www.mfcgroningen.nl
 • 050 527 5407
 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Locatie Leeuwarden

 • Odd Fellowhuis – www.frisialoge.nl
 • 06 5310 4794
 • Emmakade 48
  8933 AT Leeuwarden

Klarenbeek (nieuwe locatie)

 • Jo-choaching - www.jo-coaching.nl
 • 06 5264 3499
 • Hanekerweg 15
  7381 AM Klarenbeek (nabij Apeldoorn)

Locatie Amsterdam